+381 65 42 16 430

Upoznajte nas

7+

Godina uspešne saradnje

Ko smo mi i kako smo krenuli?

Naša priča zajedničke saradnje u delatnosti kaljenog stakla počinje malo ranije. Milan i Vlada otvaraju vrata svog biznisa 2015. godine, sa zeljom da drugim ljudima pokazu nesto novo i drugacije.

Kroz višegodišnje iskustvo u marketingu, u kom je Milan istraživao potrebe klijenata, a Vlada dostupnost na domaćem tržištu, stečen je profesionalan odnos prema poslu i razumevanje zahteva klijenata. Jednim delom to je bilo od velikog značaja za posao kojim se danas bave. Međutim, sam početak bavljenja ovim poslom nastao je u trenutku kad su želeli da modernizuju sopstvenu kuhinju, kao i kupatilo i time ove prostorije učine jednostavnijim za održavanje. Pošto su renovirali sopstvene domove, dopao im se sam izgled kao i funkcionalnost kaljenog stakla. Kroz taj proces uvideli su da se ovaj proizvod veoma razlikuje od klasičnog stakla i da nije toliko zastupljen na domaćem tržištu. Pri tom, kvalitet samog rada na tržištu nije bio onakav kakav su oni poznavali. Uradili su detaljno istraživanje svega i došli do određenih zaključaka, odnosno upoznavanja sa procesom, koji su doveli do odluke da krenu sa ovim poslom koji danas, sa sigurnošću možemo reći, obavljaju stručno i detaljno.

Njihov cilj je da postignu najkvalitetniji rezultat za njihove klijente, koristeći najefikasnije metode. Njihovi proizvodi su u stalnom razvoju i vođeni su željom da ponude raznovrsniji asortiman proizvoda. Takođe, otvoreni su za nove ideje i saznanja koja i njima i klijentima mogu biti od koristi. Pouzdani su, tačni i uvek otvoreni za sva pitanja, jednim delom to je i razlog što iza njihovog rada stoji preko 2000 projekata i zadovoljnih klijenata.

Milan Ivanović

Osnivač & Tehničar

Vlada Bošković

Osnivač & Tehničar

Pozovite nas
+381 65 42 16 430

Pozovite nas
+381 65 42 16 430

Upoznajte naš profesionalan i uvežban tim.

Nenad

Montažer

Nikola

Montažer

Ivan

Montažer

Bogdan

Montažer

0+
Urađenih 3D prikaza
0+

Obavljenih konsultacija
mesečno

0+

Zakazanih međugradskih projekata mesečno

0+

Uspešnih projekata
Mesečno

Mišljenja naših klijenata.

Google recenzije

Nikola Radojković

"Odgovornost"

Vlada i njegov kolega su vrhunski profesionalci. Sve smo lako i brzo dogovorili, tako da smo prezadovoljni sa ...
Pročitaj još
Nikola Radojković

"Odgovornost"

Vlada i njegov kolega su vrhunski profesionalci. Sve smo lako i brzo dogovorili, tako da smo prezadovoljni sa uzvedenim staklom. Zaista, momci su jako odgovorni i za svaku preporuku!
Nikola Radojković
Nikola Radojković
Tamara Knezević

"Brzina odgovora i tačnost "

Izuzetno pozitivno iskustvo, brzo je sve bilo završeno i 100% u skladu sa dogovorom . Ne mogu da zamislim
Pročitaj još
Tamara Knezević

"Brzina odgovora i tačnost"

Izuzetno pozitivno iskustvo, brzo je sve bilo završeno i 100% u skladu sa dogovorom. Ne mogu da zamislim da bilo ko ima losu reč da kaže za momke, stvarno sve pohvala od mene 🙂
Tamara Knezević
Tamara Knezević
Ognjen Obućina

"Vrednost i kvalitet "

Ljudi, ne mogu rečima da vam objasnim koliko je bilo lepo iskustvo sarađivati sa ovakvim profesionalcima . Maksimalno ispoštovana komunikacija
Pročitaj još
Ognjen Obućina

"Vrednost i kvalitet"

Ljudi, ne mogu rečima da vam objasnim koliko je bilo lepo iskustvo sarađivati sa ovakvim profesionalcima. Maksimalno ispoštovana komunikacija, sve što su rekli tako je i bilo, staklo izgleda prelepo i sve to po vrlo poštenim cenama. Ma čista petica, ne mogu ih toplije preporučiti.
Ognjen Obućina
Ognjen Obućina
SWA TIM

"Odlična komunikacija "

Profesionalna i brza usluga, odlična komunikacija, veliki izbor grafičkih motiva . Kuhinja je odlična i zaista smo zadovoljni kako kvalitetom
Pročitaj još
SWA TIM

"Odlična komunikacija"

Profesionalna i brza usluga, odlična komunikacija, veliki izbor grafičkih motiva. Kuhinja je odlična i zaista smo zadovoljni kako kvalitetom štampe, tako i profesionalim pristupom, ispoštovanim rokovima i kompletnim dogovorom.Ljudi su profesionalci u svom poslu, pedantni, precizni i vrlo korektni.
SWA TIM
SWA TIM
Char M.

"Profesionalizam"

Toplo preporučujem . Jednostavan i fer dogovor, brza izrada . Pre svega profesionalci, a rezultat prelep 🙂
Pročitaj još
Char M.

"Profesionalizam"

Toplo preporučujem. Jednostavan i fer dogovor, brza izrada. Pre svega profesionalci, a rezultat prelep 🙂
Char M.
Char M.
Ana Barlović

"Vrhunska usluga "

Izuzetno profesionalna firma, vrhunska usluga sa izuzetnom sposobnošću da udovolje zahtevima kupaca, veoma fleksibilni i ekspeditivni . Za svaku preporuku
Pročitaj još
Ana Barlović

"Vrhunska usluga"

Izuzetno profesionalna firma, vrhunska usluga sa izuzetnom sposobnošću da udovolje zahtevima kupaca, veoma fleksibilni i ekspeditivni. Za svaku preporuku. Potpisujem. Ja sam prezadovoljna.
Ana Barlović
Ana Barlović

Uvek odgovaramo na vaša pitanja.

Pošaljite upit već danas.

Niste pronašli potrebnu informaciju?

Da li planirate novi projekat i tražite prave stručnjake? Hajde da se upoznamo na besplatnim konsultacijama i razgovaramo o tome. Kao stručnjaci u oblasti veoma se radujemo vašem pozivu!

100% besplatno i bez obaveza